Hoe we testen

Isa van den Broek

Zo gaan wij uw gids zijn door deze nieuwe kledingstukken – van grondbeginselen zoals comfort aan het meest geavanceerd, van het beste aan slechtst, van ontwerp aan praktisch aspect. Ons doel is u te helpen de juiste voor uw katten, en degenen kopen die elk van uw dagelijkse taken kunnen behandelen. Word begonnen!

Wij gebruiken om diverse redenen deze kledingstukken. Zij zijn groot voor wanneer u enkel als katteneigenaar begint, en wanneer u iets om nodig hebt jarenlang te duren, niet dagen. Wij gaan niet u vertellen dat zij de beste kattenkostuums voor elke gelegenheid zijn, maar wij zullen u sommige ideeën geven en zullen u begonnen krijgen. Sommige van deze kostuums kunnen voor elk van onze katten werken, zodat als u iets voor enkel één nodig hebt – gaan door en kopen het! Als u iets nodig hebt die alles van de slaapkamer van uw pot aan een volledig bureau kan behandelen, een kostuum van de de volledig-dienstkat, zoals de Manden krijgen.

U kunt denken die o.k. zijn, maar het is niet. Als u meer over onze kattenkostuums wilt kennen, moedig ik u aan gelieve om deze blog te controleren, maar op te merken dat de volgende informatie niet kan beschikbaar zijn.

De kattenkostuums die wij gebruiken: In een notedop, zijn onze kattenkostuums heel wat pret. Catsuits worden altijd gemaakt van super zachte materialen en de stof wordt ook ontworpen om zich uit te rekken en warm voor lange perioden te zijn. Zij komen in een aantal kleuren (met inbegrip van de blauwe verscheidenheid) en wat hebben zeer op hoog niveau van duurzaamheid. Ik gebruik persoonlijk het kostuum van de „Bosbessen“ kat en het is het duurzaamste ooit gemaakte kattenkostuum. Als u de beste kattenkostuums in de wereld zou willen zien moet u een fabrikant van het kattenkostuum bezoeken en hun recentste werk (of om mijn overzicht van het kattenkostuum hier te zien) zien of over hen op Internet lezen. De fabrikant van het kattenkostuum: Cat Suit Company ken ik persoonlijk dit bedrijf, en mijn favoriete kat is ook een deel van Cat Suit Company.

Eerst, was het enkel onze het testen in verschillende landen, maar nu vergen wij ook de tijd om hen in ons geboorteland ook te testen!

Deze blog concentreert zich op de wetenschap van catsuits en wat u van kunt leren het testen wij. Dit is ons overneemt de beste kattenkostuums voor de zomermaanden, en waarom u zult willen nu kopen hen eerder dan later.

Zoals met om het even welk van onze andere tests, gebruiken wij een verscheidenheid van kat-specifieke metingen en tests om een nauwkeurig beeld te krijgen van wat uw kat kan dragen. Maar wanneer het over uw kat komt, wilt u het grote beeld bekijken.

Wij testten elk van onze kostuums op een niveau dat voor ons onderzoeksteam veilig is. Vandaar dat zorgen wij ervoor om onze in de buitenlucht het testen te zetten. Als u een kostuum in ons laboratorium ziet, ben zeker om het te testen.