Hoe we geld verdienen

Isa van den Broek

U bent welkom om deze producten te herzien die de „Overzichts“ verbindingen gebruiken bij de bodem van deze pagina. Onze adviezen zijn ons, en onze aanbevelingen worden niet beïnvloed door deze filialen. Wij hebben geen belangengeschillen met deze producten gehad.

Het is een goed jaar voor catsuits geweest. Vorig jaar was het het eerste jaar van het KIT24-project van Kickstarter van het kattenkostuum. Wij konden een totaal van €9,000 bereiken. Het doel van de campagne was €10,000. Nochtans, met slechts 7 dagen om te gaan, hadden wij reeds €5,000 om naar het definitieve doel te gaan. Om het verschil te compenseren stellen wij een verder doel van €15,000 vast. Dit brengt ons aan een definitief doel van €30,000. Als wij dit niet ontmoeten zullen wij dit project totaal tegenhouden.

Wat is het probleem met Kickstarter?

Een groot deel van het probleem stamt uit het feit dat de mensen Kickstarter als platform mensen zien helpen fondsen voor projecten opheffen zij waarin geloven, of eenvoudig te weten komen dat hun idee nog niet mogelijk is.

De filiaalverbindingen worden ontworpen om ons van een verwijzingsinkomen te voorzien dat ons toestaat blijven en veroorzakend grote inhoud op onze website, zo onze plaats voor u beschikbaar houden om te genieten van. Nochtans, is het belangrijk om te herinneren dat om het even welke informatie over onze website uitsluitend voor informatieve doeleinden is en niet bedoeld als basis voor om het even welke soort van medische behandeling is.

Door op om het even welke verbindingen te klikken hierboven kunnen wij met derde partijwebsites en sociale media platforms worden verbonden. Deze bedrijven zijn niet verantwoordelijk voor onze inhoud en om het even welke reclame, bevorderingen, of andere die voordelen door hen worden opgeleverd zullen bij de discretie van de derde partij worden behandeld. In geen gebeurtenis zullen de eigenaars of van eigenaars agenten van dergelijke derde partijen gehouden worden in elk geval voor de inhoud op onze plaats verantwoordelijk. U erkent en bent het ermee eens dat wij niet voor om het even welke verlies of schade van om het even welke aard die uit of zich met betrekking tot het gebruik van zulk verbonden website of sociaal media platform voordoen aansprakelijk zullen zijn, noch voor het verlies van opbrengst toe te schrijven aan om het even welke verkoop van uw informatie aan de de websiteeigenaar of derde partij. Al die informatie in deze verbindingen wordt verstrekt is voor algemene informatie slechts doeleinden.